Скъпи приятели, регистрациите във форума за забранени, затова за вход във форума можете да използвате email-а и паролата с които влизате в GameBook.BG!
Ако имате грешка при вход можете да смените паролата си за GameBook.BG и същата ще бъде активна и за форума.

Ако въпреки всичко получавате съобщение за грешка при вход можете да ни ПИШЕТЕ ТУК !

Коментари и въпроси относно Инициативата

Публикувай отговор
Аватар
Лисичков
Свръхразум
Свръхразум

Re: Коментари и въпроси относно Инициативата

viewtopic.php?f=52&t=2182

Гласувайте ! Глас народен, глас Божи, както се казва.
КОНКУРС ЗА КНИГА – ИГРА „ТАЛАСЪМИЯ” 2015г.
viewtopic.php?f=144&t=4186
Meloman № 1
Екип "Уеб съпорт"
Екип "Уеб съпорт"

Лисичков, разбрахме вече какво имаш предвид, моля те само да не пускаш едни и същи изречения по сто пъти, защото се приема за спам. :)
Аватар
Mindcrime
Автор
Автор

На мен това ми звучи наивно: "собственика е фен и изглежда свестен". Разбира се, че така ще изглежда в началото. Не искам да обидя човека, изобщо не го познавам. Може наистина да е свестен, но това го знаят близките му и приятелите му.

Не може единия сайт да замества другия при проблем, Meloman № 1. И това звучи наивно. Хубаво, твоята кръчма ще замества моята, ако ме тръшне болест за един месец. Ама ако не ме тръшне. В селото има хора колкото да понапълнят една кръчма. Ако се разделят на две, и двете кръчми ще фалират.

Да има два сайта и да има добри отношения между тях е възможно, ако предлагат различни неща, така че не си крадат от аудиторията. Иначе, в един или в друг момент единия ще усети, че другия го убива.

А за какво допълване може да става дума? Не знам вашите цели, но за тукашните съм сигурен, че съм поискал и не съм ги научил. Освен едни такива общи фрази от сорта на това "да има къде хората да си говорят за книги-игри".
Хубаво е да се спрат тези приказки за групата около ММ. Мит е това, няма такава група. Има група хора, които направиха СКИ. Аз не съм сред тях. Харесва ми това, което правят, надявам се да ги подкрепя в начинанията им с две добри книги-игри.
Аватар
Timequake
Духът на Прерията
Духът на Прерията

Mindcrime написа:Не може единия сайт да замества другия при проблем, Meloman № 1.

А за какво допълване може да става дума? Не знам вашите цели, но за тукашните съм сигурен, че съм поискал и не съм ги научил. Освен едни такива общи фрази от сорта на това "да има къде хората да си говорят за книги-игри".

Аз бях с линка към сайта, не Meloman № 1. Нямам абсолютно никакви цели - ако съм искал такъв сайт, щях да си направя. Постнах линка, понеже едва ли не се приема, че има само един сайт и форум за книги-игри, а един бърз сърч в Google показа друго. По принцип харесвам конкуренцията и се радвам, когато я има.
Аватар
Mindcrime
Автор
Автор

Аз се обръщам към него, защото той е представител на онзи сайт, а не защото е публикувал линк.
Онзи сайт не може да бъде конкуренция на този поне още няколко месеца.
Хубаво е да се спрат тези приказки за групата около ММ. Мит е това, няма такава група. Има група хора, които направиха СКИ. Аз не съм сред тях. Харесва ми това, което правят, надявам се да ги подкрепя в начинанията им с две добри книги-игри.
Meloman № 1
Екип "Уеб съпорт"
Екип "Уеб съпорт"

Мишо, допускаш фактологическа грешка. :) Не съм представител на онзи сайт, просто подпомагам такива смели мечти за възкръсването на нашия любим жанр, които се сбъдват паралелно.
Аватар
Mindcrime
Автор
Автор

Съжалявам, подведох се по това: "Ами, откровено си признавам, че аз съм активен модератор в момента.."
Да, не си собственик, но имаш някаква власт там и си единствения с някаква власт там, който е писал в темата.
Мечтите никога не са ме привличали. Тук нямат програма за възкръсване на книгите-игри. Вие имате ли някаква разписана?
Аватар
Вилорп
Магьосник
Магьосник

Мишо, Меломана е системен администратор на нашия сайт - да се чета ако ви се появи грешка копирате я и му я пращате на него.
Колкото о другия сайт човекът е регистриран и тук, и от време на време пишеше, там каталогът ми се струва по-добре подреден и информативен, при нас пък има качени заглавия.
Аватар
Mindcrime
Автор
Автор

Това доста заблуждава, поне мен ме заблуди:

ze BG написа:Защото не се знае пак каква ще бъде модерацията. Мисля, че хората им писна и искат прозрачност.
Ами, откровено си признавам, че аз съм активен модератор в момента. Ако сгафя, взимайте сопата и...

Пак го чета и пак го разбирам като да се обяснява на ze BG, че на другия сайт се знае каква е модерацията, понеже той (Meloman № 1) е модератор там.
Аватар
Вилорп
Магьосник
Магьосник

Тъй си е, ако не знаеш за положението на меломана лесно ще се подведеш. В случая е изтървал едно „тук” в края на първото излечение =).
Аватар
kiril_ps
Свръхразум
Свръхразум

Вчера във Фейсбук един човек беше написал че сега разбира за Инициативата и пита дали може да се включи. Според мен е хубаво да не отказвате на тези хора - парите може да ги ползвате за допълнителни бонуси или пък да намалите сумата на високите вноски, както вие си решите.
Аватар
Pe6ka_S_Mnenie
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец

До колкото знам от Ники не може, щото всичко е готово, ама може да си купи книги като ги напечатат :)
Аватар
Вилорп
Магьосник
Магьосник

Може да следи развитието на неща и накрая да си купи книжка. Предполагам че може да си даде пощата и когато е готово да му се прати едно писмо.
Cesare
Окото на Бога
Окото на Бога

Това, което аз го посъветвах, е да вземе от организаторите координатите на някой от тия с по 180 лв. вноски и да им предложи да им откупи част от дяловете.
Аватар
kiril_ps
Свръхразум
Свръхразум

Направо да се направи една борсичка за новопоявили се за закупуване на дялове. Ако участниците с по-високи вноски са съгласни :)
Аватар
Вилорп
Магьосник
Магьосник

Да се продава на зелено =Р
Аватар
nixata
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец

Малко инфо за развитието на проекта може да прочетете тук:

http://mindcrimeprojectinfo.com/%D0%B4% ... %B3%D0%B0/
За Пътуващия цирк:
Ейдриън Уейн - Чет Юни 26, 2014 6:31 pm
100% е моя цялата - само повечето текст е наливан от блонд
Аватар
dredknight
Духът на Прерията
Духът на Прерията

добре звучи ще видим какво ще излезе :)
Roses are red
My name is Dave
This poem makes no sense
Microwave
Аватар
metanoia
Асасин
Асасин

И аз бих купил малък дял... Или поне бройка от книжката. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Нова книга-игра на М. Майндкрайм”