viewtopic.php?f=52&t=2182
Гласувайте ! Глас народен, глас Божи, както се казва.
Ако имате грешка при вход можете да смените паролата си за GameBook.BG и същата ще бъде активна и за форума.
Коментари и въпроси относно Инициативата
Re: Коментари и въпроси относно Инициативата
КОНКУРС ЗА КНИГА – ИГРА „ТАЛАСЪМИЯ” 2015г.
viewtopic.php?f=144&t=4186
viewtopic.php?f=144&t=4186
-
- Екип "Уеб съпорт"
Лисичков, разбрахме вече какво имаш предвид, моля те само да не пускаш едни и същи изречения по сто пъти, защото се приема за спам. 

На мен това ми звучи наивно: "собственика е фен и изглежда свестен". Разбира се, че така ще изглежда в началото. Не искам да обидя човека, изобщо не го познавам. Може наистина да е свестен, но това го знаят близките му и приятелите му.
Не може единия сайт да замества другия при проблем, Meloman № 1. И това звучи наивно. Хубаво, твоята кръчма ще замества моята, ако ме тръшне болест за един месец. Ама ако не ме тръшне. В селото има хора колкото да понапълнят една кръчма. Ако се разделят на две, и двете кръчми ще фалират.
Да има два сайта и да има добри отношения между тях е възможно, ако предлагат различни неща, така че не си крадат от аудиторията. Иначе, в един или в друг момент единия ще усети, че другия го убива.
А за какво допълване може да става дума? Не знам вашите цели, но за тукашните съм сигурен, че съм поискал и не съм ги научил. Освен едни такива общи фрази от сорта на това "да има къде хората да си говорят за книги-игри".
Не може единия сайт да замества другия при проблем, Meloman № 1. И това звучи наивно. Хубаво, твоята кръчма ще замества моята, ако ме тръшне болест за един месец. Ама ако не ме тръшне. В селото има хора колкото да понапълнят една кръчма. Ако се разделят на две, и двете кръчми ще фалират.
Да има два сайта и да има добри отношения между тях е възможно, ако предлагат различни неща, така че не си крадат от аудиторията. Иначе, в един или в друг момент единия ще усети, че другия го убива.
А за какво допълване може да става дума? Не знам вашите цели, но за тукашните съм сигурен, че съм поискал и не съм ги научил. Освен едни такива общи фрази от сорта на това "да има къде хората да си говорят за книги-игри".
Хубаво е да се спрат тези приказки за групата около ММ. Мит е това, няма такава група. Има група хора, които направиха СКИ. Аз не съм сред тях. Харесва ми това, което правят, надявам се да ги подкрепя в начинанията им с две добри книги-игри.
Mindcrime написа:Не може единия сайт да замества другия при проблем, Meloman № 1.
Аз бях с линка към сайта, не Meloman № 1. Нямам абсолютно никакви цели - ако съм искал такъв сайт, щях да си направя. Постнах линка, понеже едва ли не се приема, че има само един сайт и форум за книги-игри, а един бърз сърч в Google показа друго. По принцип харесвам конкуренцията и се радвам, когато я има.
Аз се обръщам към него, защото той е представител на онзи сайт, а не защото е публикувал линк.
Онзи сайт не може да бъде конкуренция на този поне още няколко месеца.
Онзи сайт не може да бъде конкуренция на този поне още няколко месеца.
Хубаво е да се спрат тези приказки за групата около ММ. Мит е това, няма такава група. Има група хора, които направиха СКИ. Аз не съм сред тях. Харесва ми това, което правят, надявам се да ги подкрепя в начинанията им с две добри книги-игри.
-
- Екип "Уеб съпорт"
Мишо, допускаш фактологическа грешка.
Не съм представител на онзи сайт, просто подпомагам такива смели мечти за възкръсването на нашия любим жанр, които се сбъдват паралелно.

Съжалявам, подведох се по това: "Ами, откровено си признавам, че аз съм активен модератор в момента.."
Да, не си собственик, но имаш някаква власт там и си единствения с някаква власт там, който е писал в темата.
Мечтите никога не са ме привличали. Тук нямат програма за възкръсване на книгите-игри. Вие имате ли някаква разписана?
Да, не си собственик, но имаш някаква власт там и си единствения с някаква власт там, който е писал в темата.
Мечтите никога не са ме привличали. Тук нямат програма за възкръсване на книгите-игри. Вие имате ли някаква разписана?
Мишо, Меломана е системен администратор на нашия сайт - да се чета ако ви се появи грешка копирате я и му я пращате на него.
Колкото о другия сайт човекът е регистриран и тук, и от време на време пишеше, там каталогът ми се струва по-добре подреден и информативен, при нас пък има качени заглавия.
Колкото о другия сайт човекът е регистриран и тук, и от време на време пишеше, там каталогът ми се струва по-добре подреден и информативен, при нас пък има качени заглавия.
Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
Това доста заблуждава, поне мен ме заблуди:
ze BG написа:Защото не се знае пак каква ще бъде модерацията. Мисля, че хората им писна и искат прозрачност.
Ами, откровено си признавам, че аз съм активен модератор в момента. Ако сгафя, взимайте сопата и...
Пак го чета и пак го разбирам като да се обяснява на ze BG, че на другия сайт се знае каква е модерацията, понеже той (Meloman № 1) е модератор там.
ze BG написа:Защото не се знае пак каква ще бъде модерацията. Мисля, че хората им писна и искат прозрачност.
Ами, откровено си признавам, че аз съм активен модератор в момента. Ако сгафя, взимайте сопата и...
Пак го чета и пак го разбирам като да се обяснява на ze BG, че на другия сайт се знае каква е модерацията, понеже той (Meloman № 1) е модератор там.
Тъй си е, ако не знаеш за положението на меломана лесно ще се подведеш. В случая е изтървал едно „тук” в края на първото излечение =).
Цвят за модериране
Вчера във Фейсбук един човек беше написал че сега разбира за Инициативата и пита дали може да се включи. Според мен е хубаво да не отказвате на тези хора - парите може да ги ползвате за допълнителни бонуси или пък да намалите сумата на високите вноски, както вие си решите.
- Pe6ka_S_Mnenie
- Изпеченият крадец
До колкото знам от Ники не може, щото всичко е готово, ама може да си купи книги като ги напечатат 

Може да следи развитието на неща и накрая да си купи книжка. Предполагам че може да си даде пощата и когато е готово да му се прати едно писмо.
Цвят за модериране
Това, което аз го посъветвах, е да вземе от организаторите координатите на някой от тия с по 180 лв. вноски и да им предложи да им откупи част от дяловете.
- Pe6ka_S_Mnenie
- Изпеченият крадец
Май и това ставаше, мда. 

Направо да се направи една борсичка за новопоявили се за закупуване на дялове. Ако участниците с по-високи вноски са съгласни 

Да се продава на зелено =Р
Цвят за модериране
Малко инфо за развитието на проекта може да прочетете тук:
http://mindcrimeprojectinfo.com/%D0%B4% ... %B3%D0%B0/
http://mindcrimeprojectinfo.com/%D0%B4% ... %B3%D0%B0/
За Пътуващия цирк:
Ейдриън Уейн - Чет Юни 26, 2014 6:31 pm
100% е моя цялата - само повечето текст е наливан от блонд
Ейдриън Уейн - Чет Юни 26, 2014 6:31 pm
100% е моя цялата - само повечето текст е наливан от блонд
- dredknight
- Духът на Прерията
добре звучи ще видим какво ще излезе 

Roses are red
My name is Dave
This poem makes no sense
Microwave
My name is Dave
This poem makes no sense
Microwave
И аз бих купил малък дял... Или поне бройка от книжката.